Fairtrade koffie. Onze koffie aan een eerlijke prijs in Turnhout, Antwerpen

Puro Fairtrade Coffee

Puro Fairtrade koffies zijn Max Havelaar-gelabelde koffies, topmelanges van zorgvuldig geoogste koffiebonen, geteeld door artisanale boeren die zich met hart en ziel inzetten voor hun koffieproductie. Van jongs af aan zijn ze nauw betrokken bij alles wat met koffie te maken heeft…. Hun zorg en passie proef je in elk kopje Puro koffie !

 

  • Max Havelaar: eerlijke prijzen voor de kleine koffietelers in het Zuiden
  • World Land Trust: duurzame bescherming van tropisch regenwoud
  • CDI Bwamanda: financiële steun voor projecten in Congo om meer kinderen naar school te laten gaan

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Eerlijke handel

 

Een eerlijke prijs voor de kleine koffietelers in het Zuiden, een prijs die alle kosten dekt en hen een marge biedt om te investeren in een betere toekomst voor hun gezin, daar staat max Havelaar garant voor. Puro Fairtrade koffie selecteert bovendien enkele de allerbeste koffiebonen. Dit staat garant voor een uitzonderlijke kwaliteit en smaakbeleving.

 

Regenwoud beschermen

 

De longen van onze Aarde, de regenwouden, worden nog altijd tegen een verschroeiend tempo kaalgekapt. Puro werkt samen met de natuurbeschermingsorganisatie World Land Trust, waarvan Sir David Attenborough – de wereldbefaamde natuurdocumentaire maker – peter is. Via het WLT kopen we bedreigde stukken tropisch regenwoud aan om ze duurzaam te beschermen.

Sociale initiatieven

 

De vzw CDI Bwamanda is in Congo al ruim 40 jaar actief op economisch en sociaal gebied. Puro werkt samen met CDI Bwamanda en investeert in de kwaliteit en de toegankelijkheid van het onderwijs in Congo. Onderwijs is namelijk een belangrijke pijler van integrale ontwikkeling en een levensnoodzakelijke investering in de toekomst van het land.

     
 

Meer weten? Bel ons

014 46 27 70